Airi Kuusma-Pavlov

Olen Airi Kuusma-Pavlov. Olen erikoistunut mani-kyyreihin ja rakennekynsien tekemiseen.
Valmistuin vuonna 2003 Suomen manikyyri-koulusta. Sen jälkeen olen ollut töissä 4 vuotta Helsingin Stockmannin Nail Care Lis kynsi-studiossa.
2008 vuoden alussa päätin avata oman pienen kynsistudion, mihin on asiakkaan mukava tulla.
Olen iloinen ja mukava ihminen. Annan omalle työlleni varman takuun johon asiakas voi olla tyytyväinen. Koulutan itseäni jatkuvasti työnlaadun ylläpitämiseksi ja tutustun uusiin tuotteisiin.

VARAA AIKA

Reelika Rinne

Hei, olen Reelika Rinne.

Aloin opiskelemaan kynsialaa v. 2009 syksyllä. Valmistuin ONS-koulutuksesta keväällä v. 2011. Koulutus sisälsi akryyli- ja geelikynsikoulutuksen sekä spa-hoidot käsille ja jaloille. Kilpaurani aloitin vuoden 2012 kauneus- ja terveysmessuilla sijoittumalla kolmanneksi acrylic french division III-kilpailussa sekä Team Relay-kilpailussa. Olen myös käynyt ripsienpidennys-koulutuksen maineekkassa XL-Lashes-koulutuksessa v. 2012 syksyllä.

Ihmisenä sekä asiakaspalvelijana olen iloinen, avoin, humoristinen ja ystävällinen. Pidän työssäni siitä, että saa tavata uusia ja erilaisia ihmisiä, ja erityisesti siitä kun saan asiakkaan hyvälle mielelle työni avulla. Meillä on töissä rento ilmapiiri, joten ystävystyn helposti asiakkaiden kanssa, mikä on mukavaa. Kehitän koko ajan itseäni oppimalla uusia asioita ja pidän myös haasteista, sillä iman haasteita ei voi edetä urallaan. Tervetuloa siis uusien ideoiden kanssa minun käsittelyyni!

Varaa aika

JOHANNA KAISLASALMI

Olen 30-vuotisen kampaajan urani aikana loihtinut asiakkaitteni hiuksiin niin trendiä myötäileviä kuin juhla- ja arkikampauksiakin. Pääasia minulle on kuitenkin aina ollut se, että asiakkaani on tyytyväinen ja viihtyy valitussa hiustyylissään. Autan mielelläni asiakasta valitsemaan hänelle oman tyyliset hiukset väreillä tai ilman sekä kampauksen. Haluan, että liikkeessäni Sinulla on aina kotoisa ja tervetullut olo!

VARAA AIKA