Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo lähes 10 vuoden ajan. Erityisosaamiseeni kuuluu erilaiset tehokkaat ihonhoitomuodot kuten mesoterapia, mikroneulaus ja kemialliset kuorinnat. Olen myös sertifioitu täyteainehoitoihin. Osaamiseni piiriin kuuluu tietysti myös perinteinen ihonhoito, ripsien ja kulmien kestovärjäykset sekä karvojen poisto sokeroimalla. Työskentelen myös kauneuskonsulttina ja olen saanut laajan koulutuksen kauneudenhoitoalan  eri hoito-ja kosmetiikkatuotteisiin. Autan asiakkaita mielelläni kaikkeen ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Voit varata minulle myös maksuttoman konsultaation!

Palvelen asiakkaita AK Nailstudiossa pääsääntöisesti joka perjantai.

 

 

Terveisin,

 

Suvi Pitkänen

 

 

Tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa – apua iho-ongelmiin kemiallisista kuorinnoista!

 

Mikä on kemiallinen kuorinta?

Kemiallisilla kuorinnoilla eli tunnetuimmin ”hapoilla” on paljon ihon hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Happohoidot mm. parantavat ihon laatua, kosteudensitomiskykyä, tasaavat ihonväriä, supistavat ihohuokosia sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Säännöllisesti käytettynä hoidolla on myös juonteita siloittava vaikutus.


Hoidot kaikille ihotyypeille mutta oikea happo täytyy osata valita. Happokuorinnat ovat erinomainen hoitomuoto akneiholle, kuivalle, pigmentoituneelle ja herkälle iholle. joita on muuten vaikea hoitaa ja esim. laitehoidot tai mekaaniset kuorinnat eivät sovi Hoidoilla voidaan hoitaa myös arpista ihoa ja poistaa tatuointeja (vahvat hapot)! Hoitotuloksena heleä ja hyvinvoiva iho lähes poikkeuksetta. Hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjahoitona miedoimmasta kuorinnasta vahvimpaan sekä ihoa valmistavaksi hoidoksi ennen TCA-kuorintaa.
Hoidon jälkeen on normaalia että iholle ilmestyy kirvelyä, kutinaa, punoitusta ja näppylöitä, tämä on normaali reaktio joka syntyy ihosolujen uusiutuessa.

Esimerkki:
Salisyylihappokuorinta, 1 hoitokerta. (Hoitoa suositellaan sarjahoitona tulosten maksimoimiseksi)

Kasvohoidot:

Mekaaninen ihonpuhdistus 55€

Kasvohoito 65€ (tuotteilla tehtävä hoito)

Täydellinen kasvohoito 85€ (sis.hieronta, höyrytys ja tehotipat)

Kemialliset kuorinnat alk. 99€ (PHA, AHA, BHA ja TCA12%)

Mikroneulaus 149€ / krt (Suositellaan sarjahoitona!)

 

Täyteainehoidot:

Huulten muotoilu 249€

Nasolabiaalijuonteiden täyttö 290€

Marjonettijuonteiden täyttö 290€

Poskipäiden muotoilu 290€

 

Sokerointi:

Sääret 35€

Kainalot 25€

Reidet 39€

Käsivarret 35€

Ylähuuli 15€